Kokki
3 vuotta / 180 osp 

Majoitus ja ravitsemisala
(Ruokapalvelun osaamisala)

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Hän suunnittelee, toteuttaa, valmistaa ja myy tuotteita ja palveluja. Hän toimii työpaikan ja toimintaympäristön liikeidean sekä suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin mukaisesti. Hän hallitsee omavalvonnan ja alkoholin anniskelumääräykset sekä toimii kannattavasti ja kestävän toimintatavan mukaisesti.

Ammatilliset opinnot: Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen, lounasruokien valmistus, annosruokien valmistus.

Ammatilliset valinnat (valitaan 3): A la carte –ruoanvalmistus, A la carte –tarjoilu, Juomien myynti ja tarjoilu, Suurkeittiön ruokatuotanto, Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, Palvelukeittiön toiminnot, kahvilapalvelut, Pikaruokapalvelut.

 
AOL Oppikokki

HAKU

Lisätietoa yhteishausta

Koulutukseen haetaan kevään valtakunnallisessa yhteishaussa suoraan Opetushallitukseen nettiosoitteessa http://www.opintopolku.fi

Mikäli sinulla on jo joku ammatillinen tutkinto, et voi hakea yhteishaussa vaan ottamalla suoraan yhteyttä oppilaitokseen: amis@saiedu.fi tai 044 550 1131(koulutusjohtaja Hannu Vainionkulma).