Mediapalvelujen toteuttaja

2 vuotta / 180 osp

Haku: Suoraan oppilaitokseen
Hakuaika:  Jatkuva haku
Koulutus alkaa:  Ma 19.8.2019, klo 9.00.
Opiskelumuoto: Lähiopetus, 5 pv/vko +
työssäoppimisjaksot (20 vkoa) 

Pääsyedellytyksenä vähintään yhden vuoden mittaiset peruskoulun jälkeen tehdyt opinnot, joilla tutkinnosta voidaan hyväksilukea eli tunnustaa suoritetuksi mm. tutkinnon yhteiset ja vapaasti valittavat osat. 

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto
Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Oletko kiinnostunut valokuvaamisesta, kuvankäsittelystä, elokuvien tekemisestä tai vaikkapa verkkosivujen taittamisesta? Miltä kuulostaa lehtikirjoittaminen, radiodokumentin tuottaminen ja osallistuminen suoraan radiolähetykseen? Kaikkia näitä ja paljon muitakin audiovisuaalisen viestinnän tuotteita voit opiskella ja toteuttaa monipuolisesti Suupohjan ammatti-instituutissa.

Mediapalvelujen toteuttaja koulutuksessa omat viestinnälliset vahvuutesi tulevat esille ja kehityt ammattilaiseksi. Koulutuksessa opit hyödyntämään erilaisia sähköisen viestinnän välineitä sekä toimimaan niissä luontevasti. Omaksut  viestinnän taidot monesta eri näkökulmasta: kuvallisesta viestinnästä, verkkoviestinnästä, puheviestinnästä, ja kirjoitusviestinnästä.

 

Audiovisuaalisen viestinnän opiskelu on käytännönläheistä. Opintojen aikana toteutetaan erilaisia viestinnällisiä tuotteita projektiluontoisesti ja työssäoppimisessa opiskellaan lisää alaa aidossa työympäristössä.