Esimieskoulutusta Kauhajoella

Koulutuksessa voit suorittaa Tekniikan erikoisammattitutkinnon, Lähiesimiestyön ammattitutkinnon tai Teollisuusalojen työnjohdon erikoisammattitutkinnon. Soveltuvat suoritettavaksi omaehtoisena koulutuksena, henkilöstökoulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena. Tutkinnon suorittamiseksi opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana soveltuva alan työpaikka. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton, omavastuuosuus mahdollisen tutkintomaksun osalta 58 €. Ilman oppisopimusta opiskeleville koulutuksen osallistumismaksu on 600 € + tutkintomaksu 58 €.

Syksyn 2016 osalta voit osallistua myös yksittäisiin koulutuspäiviin. Yksittäinen teemapäivä ilman verkko-opintoja: hinta 130 € (+alv 24 %) / päivä.
Koko teema (ennakkotehtävä, teemapäivä ja jälkitehtävä, laajuus 1 ov) : hinta 200 € (+ alv 24 %) / teema

Valmistava koulutus toteutetaan ajalla 11.10.2016 - 30.5.2018. Lähiopetusta on yhteensä noin 16 päivää, joiden lisäksi tulee verkko- ja etäopiskelua.

Tekniikan erikoisammattitutkinto

Tekniikan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä. Koulutus sopii hyvin tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan ja tiimivastaavan tehtävissä toimiville henkilöille. Se sopii myös henkilöille, jotka ovat siirtymässä työnjohto- tai asiantuntijatehtäviin. Koulutus tarjoaa työkalut ja toimintamallit tuottavuuden parantamiseen ja motivoivaan työnjohtamiseen.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka sekä johtavat työryhmää että toimivat sen jäsenenä päivittäisissä työtehtävissä. He suunnittelevat ja ohjaavat ryhmän toimintaa ja seuraavat ja arvioivat ryhmän tuloksia sekä raportoivat ja viestivät niistä. He myös perehdyttävät ryhmänsä jäseniä.

Teollisuusalojen työnjohdon erikoisammattitutkinto

Teollisuusalojen työnjohdon erikoisammattitutkinto on tarkoitettu teollisuuden työnjohtajille, jotka johtavat teollisuuden työprosesseja. He kehittävät yrityksen toimintaa sekä suunnittelevat ja ohjaavat työskentelyä sekä perehdyttävät henkilöitä. Valinnaisessa osassa tutkinnon suorittaja voi paneutua omien vastuualueidensa mukaisesti projektitoimintaan, menetelmäkehitykseen, tuotannonohjaukseen, kunnossapitotöiden ohjaukseen ja/tai teollisuuden asiakaslähtöiseen liiketoimintaan.

Tutkinnon perusteet löytyvät E-perusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/selaus/ammatillinenaikuiskoulutus

Esimieskoulutus
Tekniikan erikoisammattitutkinto, Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Teollisuusalojen työnjohdon erikoisammattitutkinto

Seuraavaa koulutus alkaa Kauhajoella 11.10.2016, ryhmään otetaan vielä uusia mukaan!
Koulutuksen kesto noin 1,5-2 vuotta.

Soita ja kysy lisää!
Oppisopimuskoulutus
Arja Marttila p. 040 507 6876/ arja.marttila@saiedu.fi
Omaehtoinen/ henkilöstökoulutus
Paula Hakamaa p. 040 761 9522/ paula.hakamaa@saiedu.fi

 Tulosta hakulomake koulutukseen.

Toivomme, että koulutuksesta kiinnostuneet olisivat yhteydessä oppisopimustoimistoon tai laittaisivat hakulomakkeen tulemaan mahdollisimman pian!