MY BUSINESS -
YRITTÄJÄN AMMATTITUTKINTO

My Business on yrittäjän ammattitutkinnon suorittamiseen tähtäävä koulutus. Opiskelun aikana osallistuja laatii omalle liikeidealleen liiketoimintasuunnitelman tai päivittää nykyistä liiketoimintasuunnitelmaa. Koulutus soveltuu sekä yritystoimintaa suunnittelevalle että jo yrittäjänä toimivalle henkilölle. Koulutuksen tavoitteena on Yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen, joka kehittää yrittäjän valmiuksia ja edellytyksiä toteuttaa menestyksekästä ja tuloksekasta yritystoimintaa. Tutkintoa voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa.

Valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena noin 2 vuoden aikana. Se koostuu 7 lähiopetuspäivästä, henkilökohtaisesta ohjauksesta sekä oman yrityksen suunnitteluun perustuvista etätehtävistä. Koulutus soveltuu suoritettavaksi omaehtoisena koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena.

Katso lähipäivät ja niiden teemat koulutuksen esitteestä.

Tutkintotilaisuudet valmistavan koulutuksen jälkeen joulukuu 2017 ja tammikuu 2018.

Lue lisää tutkinnon perusteista.

INFOTILAISUUS:
MY BUSINESS - Aamubrunssi 27.10.2016 kello 8.30 - 10.00 Teknologiakeskus Logistian tiloissa. Pyydämme ilmoittautumiset tarjoilujen vuoksi 25.10. mennessä aikuiskoulutus@saiedu.fi / 044 550 3107.

Yrittäjän ammattitutkinto

Seuraava koulutus alkaa 11.1.2017 Kauhajoella.
Koulutuksen kesto noin 2 vuotta.

Kouluttajana toimii Johanna Peltoniemi.

Tulosta hakulomake

Lisätietoja antaa aikuiskoulutusosaston henkilökunta p. 044 550 3107 tai aikuiskoulutus@saiedu.fi.