TUULIVOIMA-ASENTAJAN AMMATTITUTKINTO

Koulutus on tarkoitettu tuulivoima-asentajan ammatista kiinnostuneille henkilöille. Vaatimuksena on sähkö- tai metallialan peruskoulutus, tai vastaavat tiedot. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille hyvät ja laaja-alaiset ammatilliset tiedot ja taidot tuulivoima-asentajan ammattiin liittyvistä töistä sekä suorittaa tuulivoima-asentajan ammattitutkinto. 

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena n. 2 pvää/kuukausi yhteensä 30 lähiopetuspävää + mahdolliset korttikoulutukset yhteensä 5 lähipäivää. Koulutus soveltuu suoritettavaksi omaehtoisena koulutuksena, henkilöstökoulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena. Tutkinnon suorittamiseksi opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana soveltuva alan työpaikka tai työssä oppimispaikka. 

Tuulivoima-asentaja ammattitutkintoon sisältyy seuraavat tutkinnon osat:

  • Toiminta tuulivoimalan asennus- ja kunnossapitotehtävissä
  • Tuulivoimalan huolto ja kunnossapito
  • Sähkö- ja automaatiolaitteiden huolto ja kunnossapito
  • Mekaaninen huolto ja kunnossapito

Mikäli kiinnostuit, lue lisää tutkinnon perusteista.

Tuulivoima-asentaja opiskelijoita voimalan katolla huoltotöissä kesäkuulla 2013 Ruotsissa. 

Tuulivoima-asentajan ammattitutkinto

Koulutus on käynnistynyt Kauhajoella maaliskuulla 2016. Koulutukseen mahtuu vielä mukaan, soita ja kysy lisätietoja Paula Hakamaa 044 550 3107.

Koulutukseen voit hakeutua täyttämällä hakulomakkeen ja palauttamalla sen osoitteeseen Aikuiskoulutusosasto Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki.

Hakulomake koulutukseen